Welkom bij Craps Online

Craps wordt door velen gezien als de Godfather van alle dobbelspelen. Sommigen vinden het een moeilijk spel door de vele mogelijkheden. Mede daarom hebben wij een uitgebreide uitleg van het spel Craps op de pagina Craps Speluitleg gegeven. Ben je voor het eerst in aanraking met het spel Craps, dan is het verstandig om eerst de basis spelregels goed door te lezen en dan door te gaan met de gedetailleerde speluitleg.

Craps Winnen
We vinden het zeer belangrijk dat je een goede speler word. dat is de reden dat we uitgebreid de beste Craps Strategie voor je hebben vermeld. Lees Craps strategie pagina.
Natuurlijk de meeste spelers gaan op den duur een eigen speelstijl ontwikkelen, maar we proberen er wel voor te zorgen dat je een goede basis onder de knie krijgt.
Wat ook voor iedere speler van belang is dat je weet hoeveel kans je nu eigenlijk hebt om te winnen. Dit is voor iedere speler belang of je nu een beginner of een gevorderde speler bent. We hebben van iedere waarde de winkansen op een rij gezet. Zie hier de winkansen van het spel Craps.

Heb je het spel door en zou je het graag een keer willen proberen, dan kun je hieronder de benodigde software downloaden. Heb je de software binnen kun je gelijk beginnen met een account aanmaken, daarna ben je klaar om Craps Online te spelen.

line
© Copyright Craps Online 2013. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Bronnen