Disclaimer

CrapsOnline.nl is geen aanbieder van kansspelen en biedt op geen enkele manier de mogelijkheid om te gokken. De informatie die te vinden is op Crapsonline.nl is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Er worden advertenties en recensies vertoont van websites waar gokken mogelijk is maar Crapsonline.nl biedt zelf geen enkele vorm van gokken aan. Alle geschreven inhoud, beeldmateriaal en lay-out van Crapsonline.nl is beschermd door copyright en kan niet worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van Crapsonline.nl.

Crapsonline.nl, en de eigenaren van de website, zijn niet aansprakelijk voor fouten of andere onjuistheden in de informatie op deze website. We behouden het recht om op elk moment aanpassingen te maken aan de informatie en er is geen garantie met betrekking tot de betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en juistheid van deze informatie. Controleer de informatie die getoond wordt op deze website altijd bij de daadwerkelijke aanbieder van de kansspelen. De bezoeker wordt gevolgd door middel van een statistieken pakket waarbij de informatie alleen wordt gebruikt voor het verbeteren van de website. Deze informatie wordt niet verkocht aan derden.

Het doel van Crapsonline.nl is alleen om mensen te informeren over craps en te helpen bij het selecteren van een aanbieder en neemt geen verantwoordelijkheid voor problemen met deze websites. Het deelnemen aan kansspelen is niet overal toegestaan en in sommige landen zelfs bij wet verboden. De informatie op Crapsonline.nl is niet bedoeld voor Nederlanders met een adres in Nederland. Ook Amerikanen mogen niet deelnemen aan kansspelen. Crapsonline.nl richt zich op consumenten wereldwijd die de Nederlandse taal beheersen. De bezoeker van Crapsonline.nl is zelf verantwoordelijk als deze besluit deel te nemen aan een kansspel en men dient zelf te controleren of dit wettelijk toegestaan is in het land waar men verblijft. Crapsonline.nl is ook niet verantwoordelijk voor verliezen of andere direct- of indirecte schade dat wordt geleden door middel van het deelnemen aan kansspelen, het gebruik van deze website of het niet bereikbaar zijn van deze website.

line
© Copyright Craps Online 2013. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Bronnen