Craps Strategie

Craps Strategie bepalen

Voordat je gaat beginnen met het spelen van Craps is het zeer belangrijk om te bepalen welke strategie je wilt gaan volgen en hoeveel geld je wilt gaan uitgeven. Craps blijft een kansspel waarbij de uitkomst niet te beïnvloeden is. Het is echter wel mogelijk je winkansen zo optimaal mogelijk te benutten door goede vaardigheden en technieken te gebruiken.
Het is zeker geen toeval dat de beste Craps spelers van de wereld een bepaalde strategie delen en de spelers die verliezen vaak dezelfde fouten begaan.

Lees dit stuk daarom aandachtig door om zo het verlies te kunnen beperken en niet steeds geld te verliezen aan dezelfde fouten.

Speel Craps met discipline

Dit is een heel belangrijke regel omdat gebrek aan ervaring vaak tot teleurstelling kan leiden.
Daarom is het verstandig vooraf eerst te bepalen met hoeveel geld je wilt gaan spelen en het bedrag dat je wilt gaan winnen. De meeste goede Craps spelers zijn het erover eens dat 20% het gemiddelde is wat spelers op de Craps tafel achterlaten. Ben je van plan om van €500,- het dubbele te willen maken dan kun je beter iets minder ambitieus zijn. Houdt daarom altijd een bescheiden doel voor ogen zodat je dat doel ook makkelijker kunt bereiken.

Het is heel belangrijk dat je alle regels van Craps kent voordat je begint spelen. Er zijn genoeg mogelijkheden om via internet gratis Craps te spelen waardoor je in de loop der tijd alle mogelijkheden van het spel onder de knie zult krijgen. Dit zorgt er mede voor dat je niet onnodig geld verliest aan het onder de knie krijgen van dit spel.

Bankroll Management

Heel belangrijk is het beheren van je geld ook wel Bankroll genoemd. Wil je een goede Craps speler worden dan is het zeker aan te raden om een strategie te gebruiken die het beheer van je geld bepaalt. Dit kan een eigen strategie zijn maar er zijn ook bekende strategieën zoals Paroli of Martingale. Het is wel belangrijk dat als je een strategie kiest je deze ook blijft aanhouden en niet tussentijds gaat veranderen.

1 van de bekendere strategieën is om met ongeveer 1/20 of 1/50 deel van je bankroll te spelen. Dit houdt in dat je op een $5 Craps tafel minimaal met $100 tot $250 zult moeten aanschuiven. Het idee erachter is dat je zo wat ruimte overlaat om ook eventuele verliezen in het begin te kunnen opvangen om zo later weer meer te winnen. Ga je met minder geld spelen dan loop je uiteindelijk het risico niet lang genoeg te kunnen spelen om winst te maken.

Stel een verlieslimiet in. Hoe goed of slecht je ook bent het is altijd zeer van belang van te voren te bepalen hoeveel geld je bereid bent om te verliezen. Net zoals de strategie die je kiest is het hier ook van belang dat je het verlieslimiet niet tussentijds wijzigt. Doe je dit wel dan zul je daar later hoogstwaarschijnlijk zeer veel spijt van krijgen. Ook hier geldt dat je een goede discipline zult moeten hebben om niet in de val te lopen.

Je inzet bepalen

Een belangrijk onderdeel van een bepaalde strategie die je kiest is dat je bewust bent van wat goede inzetten zijn die je op een Craps tafel kunt doen. Dit klinkt lastig maar is makkelijker dan je denkt. Bij Craps zijn er namelijk een aantal inzetten waarbij de winkans van de bank aanzienlijk laag is. Om meer te weten te komen over deze winkansen kun je het beste naar onze pagina gaan waar we deze winkansen bespreken.

Over het algemeen is het slim om bij een Pass Line bets en Come bets inzetten met Free Odds te doen en daarbij in te zetten op 6 of 8. Ook kun je voordeel halen als je je inzet gaat hedgen, maar bedenk wel voordat je dit doet dat geen enkele strategie perfect is. Ga je voor een Hedge bet dan verminder je wel de bewegelijkheid van het spel en zul je minder kunnen winnen. Andere kant is wel dat er minder kans is dat je Bankroll leeg raakt. Hedgen geeft dus minder risico maar de kans op een leuk geldbedrag wordt ook lager. Win je zonder te Hedgen dan zul je veel meer overhouden.

Zoals je ziet is het zeer belangrijk allerlei strategieën vooraf te bepalen voordat je gaat beginnen met spelen. Doe je dit niet dan zal de kans op verlies dermate hoger zijn dan dat je met een strategie speelt dus doe er je voordeel mee.

Speel met plezier, welke strategie je ook kiest. Wij wensen jullie alvast heel veel geluk toe!

line
© Copyright Craps Online 2013. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Bronnen